Mikado-Kaisha werd opgestart door Kathleen Raskin en Mieke Autrique. Door hun jarenlange samenwerking als zaakvoerders en psychotherapeuten ontdekten ze een gedeelde passie: het interpersoonlijke aspect binnen het professionele functioneren van ondernemers, leidinggevenden, medewerkers. Gesterkt door hun eigen proces binnen leiderschap maakten ze de keuze om hun psychologische expertise ook steeds meer in te zetten voor ondernemingen. Met Mikado-Kaisha gaan ze nu ook daar voluit voor kwaliteitsvolle verandering. De eigenheid van Mikado-Kaisha ligt in het evenwicht tussen een warme, creatieve, stevige maar toch ook analytische, strategische, praktische aanpak.

MIKADO_logo_kaisha
Mikado-Kaisha portret Kathleen

Kathleen Raskin

Kathleen Raskin (°1974) werkt als coach/trainer voor Mikado-Kaisha en is er zaakvoerder. Ze heeft ervaring in de procesbegeleiding van change management op beleids- en teamniveau, conflictbemiddeling, interpersoonlijk functioneren en psychisch welzijn.

Kathleen heeft een opleiding als klinisch psycholoog, gedragstherapeut en schematherapeut. Vanuit haar werk als psychotherapeut heeft ze jarenlange ervaring in het werken met interpersoonlijk functioneren. Ze behaalde een Postgraduaat in Bedrijfskunde (KU Leuven) en deed ervaring op in HR en strategic management binnen een familiebedrijf met internationale branching en in procesbegeleiding binnen de zorg- en overheidssector.

Mieke Autrique

Mieke Autrique (°1981) werkt als coach/trainer voor Mikado-Kaisha en is er zaakvoerder. Ze heeft ervaring met het begeleiden van veranderingsprocessen op teamniveau, conflictbemiddeling en individuele coaching op vlak van interpersoonlijk functioneren en stress.

Mieke heeft een opleiding als klinisch orthopedagoog, gedragstherapeut en schematherapeut. Als onderzoeker aan Universiteit Gent werkte ze rond de implementatie van veranderingen in de zorgsector. Als beleidsmedewerker ontwikkelde ze een alertheid voor de context en voor strategisch denken. Vanuit haar werk als psychotherapeut heeft ze jarenlange ervaring in het werken rond interpersoonlijk functioneren.

Mikado-Kaisha portret Mieke